selamat hari ibu :> muahmuah*

hellohaiholla <3

asalamualaikum,

dah lama tak buat blog ni, malas pokk. jangan marah aku kalau tidak aku merajuk. kayfoinee :(( malas kawan.
haaaaaa! tetibe kan?


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


perhh, ganas gila

tengok ? siap update status tuu. whoaa! status lama. HAHAHAH
memang sekarang ni tengah busy gila buat folio. dua folio kot, perhh melebih sangat -,- sebaik aku seorang yang penyabar kan? kalau tidak mengamuk lah aku, jadi monster. kaystopierahstopp :) dah pmr ni gini la hidup nyee. penattttt :(( mane nak study, mane nak buat hwrk. ishh, memang banyak. tapi, cikgu aku kata tak boleh patah tulang semangat. ye cikgu saya faham  :>

ibuuuuuuuuuuuuu, selamat hari ibu! sayangggg ibu. ceyy! HAHAHA

kay bai,

No comments:

Post a Comment